Spring naar inhoud

Repetities toneelvereniging Advendo weer van start

Even zoeken naar je tekstboekje onder de la, het stof er af blazen. En dan maar eens kijken hoeveel er is blijven hangen van de tekstkennis na een winterslaap van 2,5 jaar…

De Hattemer toneelvereniging Advendo is pas geleden (opnieuw) begonnen met de repetities om op 22 t/m 25 maart 2023 een voorstelling in MFC de Marke te kunnen geven van het stuk “Handelsonderneming Hoebels”. Hierin staat een slecht lopende antiekhandel annex kledingwinkel annex kringloop centraal.
Er komen bijna geen klanten, de buren klagen over de rommel en sturen de gemeente op hun dak. Maar dan heeft de kersverse liefde van de dochter des huizes wel een paar ideetjes om de omzet op te krikken. Maar of het daar beter van wordt valt nog te bezien.

Dan nog een belangrijke oproep van Advendo, aan alle mensen die nog toegangskaarten hebben liggen, voor de door Corona afgelaste voorstelling van maart 2020.
Voor toegang tot de voorstelling van 2023 kunt u vanaf maandag 17 oktober uw oude kaarten omruilen voor nieuwe exemplaren bij de onderstaande adressen. Voor alle duidelijkheid, de spelregels op een rij:

1. Geen losse voorverkoop, maar alleen bestaande 2020 kaarten ruilen voor nieuwe
2023 kaarten.
2. Geen geldteruggave, maar omruiling zoals in punt 1 aangegeven.
3. Ruiling kan alleen voor dezelfde dag die nu ook op de 2020 kaart staat. Dus donderdag blijft donderdag etc. Op die manier is het eerlijk voor iedereen die destijds ook kaarten heeft gekocht voor een specifieke dag.
4. Kaarten van 2020 zijn volgend jaar aan de deur niet meer geldig als toegangsbewijs!
5. De ruilactie loopt tot 7 januari 2023.

Na 7 januari kunnen de mensen van Advendo de balans opmaken. Eventueel resterende kaarten voor alle dagen zullen wij dan alsnog gaan aanbieden voor de losse voorverkoop. De exacte datum van de start van die voorkoop zullen wij later melden op onze website www.advendohattem.nl en via zoveel mogelijk andere media.
De spelers van Advendo verheugen zich er op u allemaal weer te zien in de Marke in maart 2023. Zij hebben u gemist en hopen dat dat wederzijds is geweest.

Ruiladressen voor de kaarten:
W. Kollumer, Hogenkamp 82, tel: 038-4445890
Cafetaria ‘t Knienhol, Dorpsweg 22, tel: 038-4440312 (tijdens openingstijden, liever niet op drukke momenten zoals vrijdag tussen 17.00 en 19.00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *